“Tracte proper, individualitzat i passió per la feina ben feta és el nostre objectiu”

Rosa Acevedo

El meu nom és Rosa Acevedo  i porto més de 15 anys assessorant empreses i particulars i segueixo disfrutant com el primer dia cada vegada que un autònom o petita empresa confia en mi per portar-hi els seus temes laborals, fiscals i mercantils. Em sento afortunada per dedicar-m’hi a una professió que realment m’apassiona i això crec que és la clau per poder oferir un bon servei.

Més sobre mi…

Sóc diplomada en Graduat Social per la Universitat Ramon Llull. Sóc membre del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona

Com a professional, si haig de citar algún dels meus punts forts, destacaria la constància i la formació continuada. En un món que canvia tant depressa com l’actual, és imprescindible estar actualitzant-se constantment per donar un bon servei, i dedicar-hi un esforç extra cada vegada que el client ho requereixi.

Avui, 15 anys després de començar, el meu objectiu continua essent el mateix que quan vaig començar: que els meus clients deixin de preocupar-se per la gestió amb els diferents Organismes Públics i es dediquin plenament al desenvolupament del seu negoci.

El teu èxit, és també el meu.

On trobar-nos

AGR GestLegal

Avda. Mas d’en Serra, 5 (local Izqda.)
(entrada carrer Sant Jordi)
08812 Les Roquetes del Garraf
Sant Pere de Ribes – Barcelona