¡ESTEM D’ESTRENA!

8 gen., 2021 | Novetats

04-01-2021 A AGR GestLegal no només estrenem any, sino que també estrenem oficines i nova web.

Per nosaltres és molt important actualitzar-nos constantment. Oferir sempre les últimes informacions i novetats respecte als canvis en normatives i legislacions és fundamental per oferir un bon servei a tots els nostres clients, tant empreses, autònoms o particulars.

Per això, a la nostra web trobaràs les últimes notícies i posts relacionats amb canvis, modificacions i altres novetats que afecten el marc legal i laboral del pais.

Per altra banda, un dels nostres valors principals a AGR GestLegal és estar sempre a prop de les persones i oferir-los el nostre suport i ajuda de tu a tu.

A partir d’avui dilluns 4 de gener, podràs trobar-nos també a la nostra oficina oberta al públic a Les Roquetes de Garraf.

Aquí teniu la direcció:

Avinguda Mas d’en Serra 5, (Local Esquerra)
08812, Les Roquetes del Garraf (St. Pere de Ribes), Barcelona

A la nostra oficina podem resoldre tots els vostres dubtes i qüestions legals, ja siguis una empresa, un autònom o un particular.

A AGR GestLegal treballem per ser una assessoria laboral, fiscal i mercantil orientada al client, oferint un tracte personalitzat i resolent cada aspecte de manera individualitzada.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol gestió que necessiteu.

Recordeu que la nostra missió és ajudar a persones com tu per això, si hi ha algun tema que creieu pugui ser tractat aquí, no dubteu a contactar amb nosaltres.

L’equip d’AGR GestLegal.